Reclameborden

 

Reclameborden vergroten de zichtbaarheid van uw winkel of organisatie. Door deze op een strategische plaats te hangen bent u in een oogopslag zichtbaar. Wij maken en ontwerpen reclameborden in elk gewenst formaat en vormgeving. Ook het plaatsen en bevestigen van de borden verzorgen we graag voor u!

Spandoeken

 

Spandoeken zijn zeer geschikt voor een tijdelijke of wisselende aankondiging. In een bijpassend frame kunt u vrij eenvoudig wisselen van spandoek. Het frame plaatsen wij graag voor u op elk gewenste locatie.

Bouwborden

 

Bouwborden zie je vaak langs de weg of bij bouwlocaties. Deze kunnen in elke vorm of maat worden gemaakt. Hierop kunnen we de gewenste afbeelding en tekst met logo's plaatsen. Deze maken we vaak in opdracht van makelaars en bouwbedrijven. Ook het plaatsen van de bouwborden kan door ons gerealiseerd worden.

Bewegwijzering

 

Bewegwijzering omvat alle borden die de weggebruiker behulpzaam zijn bij het bepalen van zijn route. Wij leveren diverse soorten en maten borden. De borden worden geleverd met elke gewenste afbeelding, zowel in full-colour of met foto. Ook het plaatsen van de bewegwijzeringsborden regelen we graag voor u.

Postadres:

MenMedia reclame

Jan Jordenshof 9

9951 MC Winsum GN

Studio & werkplaats:

MenMedia reclame

Ambachtsweg 18

9791 DD Ten Boer

Overige gegevens:

KvK 66270197

BTW NL205171564B01

Bank NL24 TRIO 0197639143

Wij maken reclame

© 2012 - 2017 - MenMedia Reclame