Canvasdoek

 

Uw mooiste foto's geprint op een canvasdoek aan de muur. Met een afbeelding geprint op een canvasdoek krijgt u een mooie decoratie aan de muur. Wij maken dit in elk gewenst formaat. Ook collages of verschillende afbeeldingen zijn mogelijk.

Grootformaat wanddecoratie

 

Voor allerlei soorten grootformaat hebben wij een print-to-plate service. Dit houdt in dat wij een bestand direct op een plaatmateriaal afdrukken. Grootformaat wanddecoratie kan ook gemaakt worden op behang met diverse prints. Ook voor het plaatsen kunt u op onze service rekenen.

Stickers

 

Door middel van snijfolies maken we teksten en afbeeldingen. Deze kunnen in elke gewenste vorm op deuren of vlakke wanden geplakt worden. Heeft u in uw bedrijfspand nummers nodig op de verschillende deuren of moet het geheel iets speelser worden gemaakt? Dan is dit  een mooie eenvoudige oplossing!

Posters & fotoprints

 

Heeft u een grote lijst waarin u graag een foto zou willen hebben? Of heeft u een poster nodig om uw activiteit te promoten? Wij hebben de juiste printer! Geschikt voor binnen en buiten. We hebben diverse soorten papier op voorraad, waardoor we direct een afdruk voor u kunnen maken.

Postadres:

MenMedia reclame

Jan Jordenshof 9

9951 MC Winsum GN

Studio & werkplaats:

MenMedia reclame

Ambachtsweg 18

9791 DD Ten Boer

Overige gegevens:

KvK 66270197

BTW NL205171564B01

Bank NL24 TRIO 0197639143

Wij maken reclame

© 2012 - 2017 - MenMedia Reclame