Logo ontwerp

 

Een logo symboliseert het karakter van je bedrijf, je service, je dienst en alles waar je voor staat in een krachtig beeld element. Door goed te luisteren en dit om te zetten in een creatief beeld realiseren wij een logo die aan deze criteria voldoet.

Huisstijlontwerp

 

Een goed verzorgde huisstijl is onmisbaar voor uw bedrijf, of u een lokale ondernemer bent of een wereldwijde speler. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, het is immers de eerste indruk die de klant van u krijgt! Heeft u nog geen huisstijl laten ontwerpen?  Wij ontwerpen dat graag voor u!

Promotiemateriaal

 

Flyers, folders, brochures, kalenders, pennen, posters. Veel bedrijven gebruiken verschillende soorten promotiemateriaal om hun bedrijf, producten en diensten onder de aandacht te brengen. Dat promotiemateriaal moet passen bij de huisstijl van het bedrijf.

Buitenreclame ontwerp

 

Autoreclame, gevelreclame, raambelettering, reclameborden, spandoeken, reclamezuilen, vlaggen, banners, stoepborden. Een kleine greep uit ons totaal aanbod van buitenreclame. Welke vorm van buitenreclame je ook wenst, wij denken graag met je mee en maken een passend en zichtbaar ontwerp.

Postadres:

MenMedia reclame

Jan Jordenshof 9

9951 MC Winsum GN

Studio & werkplaats:

MenMedia reclame

Ambachtsweg 18

9791 DD Ten Boer

Overige gegevens:

KvK 66270197

BTW NL205171564B01

Bank NL24 TRIO 0197639143

Wij maken reclame

© 2012 - 2017 - MenMedia Reclame