Mogelijke website pakketten

Basis

Normaal

Premium

Op maat

U wilt graag zichtbaar zijn op het internet!

 

Wij kunnen een mooie en opvallende website voor u maken. Natuurlijk maken wij een professionele website die functioneel is. Ook zorgen wij voor een optimale vindbaarheid net als alle anderen. Maar waar wij ons in onderscheiden is dat we eerst met u aan tafel gaan zitten en van u willen weten waarom u zichtbaar wilt zijn op het internet.

Goed vindbaar zijn

 

Website optimalisatie is een belangrijk onderdeel om gevonden te worden op internet.

Een gerichte SEO in websites is daarom een solide fundament voor zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat uw website direct goed vindbaar is voor zoekmachines.

Responsief

 

Responsive design wordt gebruikt om een ideale gebruikerservaring te creëren op verschillende schermgrootte. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende apparaten op de markt waarmee je een website kunt bezoeken, dat het ontwerpen voor een standaard beeldscherm resolutie praktisch niet meer te doen is. Onze ervaring zorgt ervoor dat uw gebruikers u in het juiste vizier hebben!

Maatwerk

 

Wij bieden diverse pakketten aan, waaruit u een website kunt kiezen. U kunt daarnaast ook kiezen voor een website op maat. Voordat we gaan bouwen nemen we met je op om samen het doel en de doelstelling van de website te bespreken. Op basis van uw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.

Recent opgeleverd werk

Postadres:

MenMedia reclame

Jan Jordenshof 9

9951 MC Winsum GN

Studio & werkplaats:

MenMedia reclame

Ambachtsweg 18

9791 DD Ten Boer

Overige gegevens:

KvK 66270197

BTW NL205171564B01

Bank NL24 TRIO 0197639143

Wij maken reclame

© 2012 - 2017 - MenMedia Reclame